About

test

Talks

We geven artiesten, denkers en doeners een platform waarin ze inkijk geven in hun creatieproces, nieuw materiaal laten horen of hun licht laten schijnen over bepaalde thema's. Debatten, interviews, gesprekken, luistersessies en workshops vormen mee de ruggengraat van Amok. Enerzijds met bestaande concepten (Brieven aan de Stad, Turbo Sessies, Soep & Feiten), anderzijds via nieuwe formats. Muzikanten als Bert Dockx of Mattias De Craene leggen we op de rooster, lokale creatieve platformen als BLVRD of The Grid Company krijgen een carte blanche.

Performance

Performance is de derde rode draad . Met Court of Choice - Play serveert Liesa Van der Aa met haar muzikaal kunstenaarslabo One Trick Pony een muzikale tenniswedstrijd voor drie acteurs, percussie en strijkkwartet. In de muziekperformance Pūwawau onderzoekt zangeres Chantal Acda, samen met het Nederlands kamerkoor NXT en op teksten van Josse De Pauw, de verbindende kracht van de stem. En onder de noemer 'Handmade Sounds' gaan we samen met Handmade in Brugge op zoek naar de link tussen geluid en creatieve ambachten.

AMOK is organisatie van Kunstencentrum KAAP in samenwerking met De Republiek en tal van partners uit De Stadsrepubliek. Met de steun van de Stad Brugge.

Partners

AMOK werd mede mogelijk gemaakt door deze fantastische lokale partners

Your browser is not supported, switch to another for an optimal experience.