Praktische info

Wat is AMOK?

Tijdens AMOK duikt kunstencentrum KAAP tien dagen lang in de Brugse Stadsrepubliek, een eigentijds stadsontwikkelingsproject in de Sint-Jakobsbuurt. AMOK wil de stadswijk verklanken, verbeelden en verbinden. AMOK is een microkosmos met een eigen dynamiek en wil een stedelijke beweging op gang brengen. AMOK is gedurfd, avontuurlijk en zet resoluut in op ontdekking.

Wat is de Brugse Stadsrepubliek?

De Stadsrepubliek is een stadsvernieuwingsproject in het Brugse Sint-Jakobskwartier. Een indrukwekkende groep partners bundelt daar de krachten om van de buurt een creatieve wijk te maken, waar diverse stadsgebruikers elkaar kunnen kruisen. Inhoudelijke bondgenootschappen, het inzetten op slim ruimtegebruik en expertisedeling zijn belangrijke uitgangspunten. AMOK brengt al deze elementen samen in een tiendaags gebeuren waar belevenis centraal staat.

Heen & weer

We kunnen je alleen maar aanraden om zoveel mogelijk de fiets te nemen voor je verplaatsingen in de Brugse binnenstad.
Je kan je fiets vaak plaatsen (dicht)bij de locatie van de voorstelling, maar je kan ook gebruik maken van de fietsenparkings. Let wel op dat deze soms beperkte openingsuren hebben.
Mocht je met de auto komen, is er de mogelijkheid om binnen het Sint-Jakobskwartier (betalend) te parkeren in de Biekorf. Maar let op, plaatsen zijn beperkt.

Huisregels

AMOK kent weinig regels, maar toch enkele:
  • De voorstellingen starten stipt, laatkomers kunnen we geen toegang garanderen noch terugbetalen
  • Deuren openen maximaal één uur voor aanvang, tenzij anders vermeld

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.