Colin H. Van Eeckhout & Barbara Raes

Colin H. Van Eeckhout is bekend als frontman van de ‘avant-garde post-metal’ band Amenra. Barbara Raes is de bezieler van Beyond The Spoken. In deze werkplaats voor niet-erkend verlies creëert ze samen met kunstenaars afscheidsrituelen voor de moeilijke kantelmomenten en de verstopte rouw in de samenleving.

Omarme

Colin H. Van Eeckhout, de stem van post-metal band Amenra en Barbara Raes van Beyond the Spoken (een werkplaats voor niet-erkend verlies) werken voor de derde keer samen aan een nieuw ritueel.

Beiden zijn gefascineerd door het brengen van offers, afscheidsrituelen, zorg en pijn. Elk gaan ze er via hun eigen medium op een eigenzinnige manier mee aan de slag. Ze zijn complementair in visie en spiegelen elkaars artistiek werk.

Daar waar Amenra met muziek bijna collectieve rituelen voor een groot publiek initieert, keert in de praktijk van Beyond the Spoken alles zich naar het innerlijke landschap van het individu. Speciaal voor deze editie van AMOK creëren ze een vuurritueel, deze keer één op één. Een zachtsterk ritueel. Omarm dit allesverterende vuur.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.