Davy Denduyver (LITW)

Davy Denduyver is grafisch ontwerper en art director met een atelier in De Tank. Je kent hem wellicht van zijn design voor URB-festival en Open Ateliers in De Tank. Naast zijn werk als ontwerper heeft hij ook zijn eigen kledingmerk Lost In The World (LITW) en is hij medeoprichter van Studio Dada.

Davy startte zijn kledinglabel Lost In The World iets meer dan acht jaar geleden op. En al drukte hij intussen heel wat melancholische of deprimerende taglines op T-shirts (genre: I feel perfectly terrible), toch mogen we hem geen kledingontwerper noemen. 'Let's get that out of the way. Ik ben gewoon een gast met ideeën die graag kleren draagt', vertelt hij.

Davy Denduyver is iemand die ons bij kunstencentrum KAAP wel ligt. Hij ontwierp het design voor AMOK in 2019 en doet daar nu ook lustig mee verder. Tijdens de eerste editie van AMOK bracht hij de relaunch van LITW uit, op zijn zachtst gezegd een gigantisch succes - en dat allemaal volledig terecht.

Nu slaan we de handen opnieuw in elkaar, niet alleen voor het ontwerp en de feel rond AMOK maar ook voor een eigen merch collectie. Enkel te verkrijgen in de AMOK shop.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.