Dijf Sanders @AMOKATHON

02/10
22:30 - 23:15
Gratis

Multi-instrumentalist en componist Dijf Sanders combineert een brede mix van stijlen met een grenzeloze artistieke benadering vol multiculturele melanges. Verwacht een geluidstrance waar Nepalese monniken zingen en percussieve samples met mantra-achtige techno worden gecombineerd. Namaste!

Deel het event op — Facebook Twitter

Een uitdagende set vol onverwachte, eclectische beats en mantra-style-techno.

Na zijn avonturen in Java die resulteerde in de gelijknamige plaat, haalde gewezen Bruggeling Dijf voor zijn jongste plaat ‘Puja’ zijn inspiratie opnieuw in Azië. Ditmaal haalde hij de mosterd in Nepal, waar hij gedurende een aantal weken rondreisde en allerhande inheemse instrumenten verzamelde en meenam naar België.

Met deze instrumenten en opgedane indrukken schreef hij nieuw materiaal en dook hij met muzikale soulmates Mattias De Craene en Simon Segers de studio in. Het resultaat is wederom een catchy en dansbare mix tussen psychedelica, elektronica en etnische grooves.

Mattias De Craene en Simon Segers tekenen ook present voor zijn set in de St. Jakobskerk én komen ook solo nog eens langs tijdens AMOK.

Praktische info

02/10 22:30 - 23:15

Sint-Jakobskerk

Gratis

Registreren verplicht!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.