IKE Sound & Vision live

16/11
19:00 - 04:00
15 add (Tickets te koop aan de kassa)

Tijdens het slotweekend van AMOK geven we carte blanche aan het nieuwe Brugse collectief IKE. Onder de noemer 'Sound & Vision' presenteren ze in De Tank elektronische live-acts, opkomende dj’s en een audiovisueel kunstenparcours.

Overdag kan je doorlopend (en gratis) binnen- en buitenlopen voor geluidsinstallaties, performances en experimentele cinema. ‘s Avonds ruimen we plaats voor dj's, spannende live optredens en een stevige afterparty.

Deel het event op — Facebook Twitter

Céline Gillain

Céline Gillain is een muzikante, video & performance artiest wonend in Brussel. Haar werk is een hybride van corrupte pop songs, feministische science-fiction, story telling & donkere humor.

Mika Oki

Mika Oki is een visual artist, dj & producer geboren in Parijs. Met haar achtergrond in sculptuur & electro-akoestische muziek, onderzoekt ze het concept van ontastbare ruimtes & emotionele landschappen door middel van audiovisuele installaties, muziek & mixen.

Lola Haro

Lola Haro is een jonge en opkomende dj, gebaseerd in Antwerpen. Ze spendeert haar dagen bij Wally’s Groove World, een van Antwerpens bekendste platenzaken. Ze zoekt en vindt parels in allerlei muziekstijlen. Met haar opmerkelijke skills creëert ze energieke sets vol verrassingen.

mad miran

De Nederlandse mad miran is een veelbelovende nieuwkomer aan het dj-firmament met een breed assortiment aan elektronische stijlen in haar mars. Ze kwam razendsnel uit de Amsterdamse underground scene en is niet voor niets resident bij het platform Strange Sounds from Beyond. Ze is pas een goed jaar actief als professioneel dj, heeft in die periode al in half Europa gedraaid en is klaar voor de grote sprong voorwaarts. Mad miran doet je reizen van breakbeats naar elektro en van IDM naar psytrance.

Fons

Fons maakt gebruik van fieldrecordings & synths voor het schetsen van mysterieuze klanklandschappen. Experimentele elektronica met een knipoog naar de musique concrète met invloeden als Scuba, Todd Dockstader & Laurie Spiegel.

Met steun van Het Entrepot.
Het Entrepot is een creatieve vrijhaven en een cultuurhuis voor jongeren met ruimte om te creëren, om te feesten, om te repeteren, te experimenteren en te ondernemen. Iedereen met goeie, creatieve ideeën is welkom.

Praktische info

16/11 19:00 - 04:00

De Tank

15 add (Tickets te koop aan de kassa)

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.