IKE Sound & Vision

16/11
14:00 - 18:00
Gratis

Tijdens het slotweekend van AMOK geven we carte blanche aan het nieuwe Brugse collectief IKE. Onder de noemer 'Sound & Vision' presenteren ze in De Tank elektronische live-acts, opkomende dj’s en een audiovisueel kunstenparcours.

Overdag kan je doorlopend (en gratis) binnen- en buitenlopen voor geluidsinstallaties, performances en experimentele cinema. ‘s Avonds ruimen we plaats voor dj's, spannende live optredens en een stevige afterparty.

Deel het event op — Facebook Twitter

Experimentele filmcinema door Art Cinema OFFoff

Art Cinema OFFoff is een vertoningsplatform voor experimentele cinema en audiovisuele kunst. Telkens weer zoekt OFFoff naar films die cinematografische en (non)narratieve experimenten aangaan, daarbij een radicale vormentaal of een afwijkend discours niet schuwen, en wel vaker tussen cinema en de andere kunsten in laveren. Kunsthal Gent is de vaste vertoningsplek en uitvalsbasis van OFFoff. Daarnaast vertoont OFFoff films op diverse locaties in Vlaanderen, zoals nu in De Tank tijdens AMOK.

Radio Roeien met Riemen

Met 'Radio Roeien Met Riemen' creëren Mats en Simon de ruimte voor alle geluiden, muziekstukken en flarden text-recordings die tot dan in hun hoofden verstopt zaten. Via dit non-hiërarchisch radio station kunnen ze alles in de ether gooien. 'Radio Roeien met Riemen' presenteert diverse fauna & flora uit alle windstreken, gegoten in de beste kannen & kruiken.

Praktische info

16/11 14:00 - 18:00

De Tank

Gratis

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.