LITW 'The Real Never Left'

16/11
11:00 - 20:00
Gratis

Met trots kondigt Lost In The World de officiële relaunch aan met een unieke belevenis onder de titel 'THE REAL NEVER LEFT'.

Deel het event op — Facebook Twitter

De AMOK pop-up wordt voor één dag het hoofdkwartier van LITW, ze hebben een fysieke beleving uitgewerkt, gecombineerd met een winkel, live optredens en een batik workshop.

De LOST SOUNDSYSTEM (DJ Friendzone, JMK Pass, ...) zorgen voor muziek en ook BLØSSOM zal er hun eerste live performance ooit geven. BUDGET TRASH komt ook een exclusieve set spelen.

"Lost In The World is een Belgisch merk door de multi-disciplinaire creatieveling Davy Denduyver en wil negativiteit omzetten in iets positief. Geïnspireerd door het (dagdagelijkse) leven, is het doel van LITW om je te helpen van wal steken op een reis in het vinden van jezelf in een zee van uniformiteit. Denduvyer neemt hints uit de hardcore/punk en de bijhorende DHZ ethiek, wat leidt tot een sterke visuele taal en cutting-edge eigentijdse streetwear, waarbij het LITW platform ook als platform gebruikt wordt om het stigma rond mentale gezondheid probeert te reduceren."

Praktische info

16/11 11:00 - 20:00

AMOK Pop-up

Gratis

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.