Ottla - brunchconcert

10/11
11:00 - 13:30
30 concert + brunch (nog enkele tickets te koop aan de kassa)

Zanger en gitarist Bert Dockx zette zich de afgelopen tien jaar stevig op de kaart als één van de meest veelzijdige muzikanten van de Belgische alternatieve muziekscene. Na Dans Dans, Flying Horseman en zijn solo-uitstapjes is Ottla zijn nieuwe uitlaatklep. Dit project ontstond eind 2017, vanuit zijn drang om terug aan te sluiten bij zijn achtergrond in jazz en improvisatie, en bij de Brusselse underground-scene.

Deel het event op — Facebook Twitter

Nieuwe W.E.R.F.-release + brunchconcert

Bert Dockx werkte met Ottla een nieuw repertoire uit met vette knipogen naar zijn persoonlijke helden als Thelonious Monk, Duke Ellington en Sun Ra. De sound is een unieke hybride mix van muziekstijlen; het flowt, groovet, rockt en swingt; het schuurt en zalft. Het resultaat is meeslepend, beeldend, lyrisch én verrassend.

Het debuutalbum verschijnt op ons eigen label W.E.R.F. Records (i.s.m. Unday Records) en stellen we tijdens AMOK voor met een exclusief brunchconcert, waarvoor slechts 50 plaatsen beschikbaar zijn. Snel zijn is dus de boodschap!


Bert Dockx (gitaar), Frans Van Isacker (altsax), Thomas Jillings (tenorsax), Nicolas Rombouts (bas), Louis Evrard (drums, percussie), Yannick Dupont (drums, percussie, elektronica)


Programma

13 november 11:00 - 13:30
Brunch+concert

Praktische info

10/11 11:00 - 13:30

AMOK Pop-up

30 concert + brunch (nog enkele tickets te koop aan de kassa)

enkel vvk

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.