Sunday Service

11/10
11:00 - 15:00
31

De verplichte mis op zondag lijkt voor velen lang verleden tijd maar wat betekent dit in ons dagelijks leven? Hebben we daardoor enkel de ontmoeting met de religieuze hogere verlaten, of ook vooral de ontmoeting met elkaar?
Welke rituelen hebben we nog om elkaar anders dan in een café, in de winkelstraat of op café te ontmoeten? Welke noodzaak blijft er over sinds onze verplichte zondagsdienst er niet meer is? Zijn er andere rituelen ontstaan die we automatisch met deze “rustdag” associëren?

Deel het event op — Facebook Twitter

Exclusieve brunch met AMOK makers

Tijdens Sunday Service creëren we tijd en ruimte om op verschillende manieren in ontmoeting te gaan met kunstenaars en met elkaar. We komen samen rond het ritueel van een maaltijd en genieten met z'n allen van een concert van Ami Dang en Karen Willems.

De Indische Bhumika Parekh serveert de lunch, met een verhaal in één van haar “Hindu Bowls”. Het is haar poging om in Europa rituelen en gewoontes uit haar geboorteland te delen en ons te inspireren.

Daarnaast verrassen kunstenaars ons met nieuwe creaties die zijn ontstaan tijdens AMOK en krijgen we de kans om stil te staan bij mogelijke nieuwe rituelen. Je wordt uitgenodigd om even de tafel te verlaten voor een ontmoeting met één van de artiesten in één van de bijzondere locaties van de Sint-Godelieveabdij.

In Sunday Service komen alle grote en kleine rituelen die zich ontwikkelden tijdens AMOK samen.

Praktische info

11/10 11:00 - 15:00

Sint-Godelieveabdij

31

Tickets enkel in voorverkoop voor Sunday Service. De ticketverkoop start op 17 augustus.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.